Voor uw zorgvraag

Drukte op de afdeling, openstaande diensten

Hoe lost u dat op? De vrije zorg bemiddelaar is een jong bedrijf, met jarenlange ervaring in het uitvoeren van acute diensten.

De vrije zorg bemiddelaar heeft als paradepaardje het oplossen van acute diensten! Uit onze hands on ervaring weten wij dat, wanneer de verantwoordelijke dienst zich 2 uur voor aanvang van de dienst ziek meldt, er zich een acute situatie voordoet op uw afdeling. Hoe bewaakt u dan de kwaliteit en continuïteit op de afdeling?

De vrije zorg bemiddelaar bedient u binnen 2 uur na uw aanvraag, met een ervaren, bevoegd en bekwaam zorgverlener op uw afdeling.

De vrije zorg bemiddelaar doet dit mede door de samenwerking aan te gaan met zorgverleners die in het bezit zijn van het kiwa-keurmerk. En een goede match te vinden tussen u en de ervaren, gekwalificeerde, gemotiveerde en betrouwbare zorgverleners. Die zorg vanuit een goed hart leveren. En u bedienen met het invullen van de openstaande diensten op uw afdeling. En het leveren van warme zorg aan u bewoner.

Onze zorgcoördinatoren staan vanaf 1995 aan het bed. Vanuit deze hands on ervaring zetten zij zich actief voor u in, om u met de juiste zorgverlener op de juiste plek te bedienen. Als ervaringsdeskundige kennen zij de klappen van de zweep. Zij willen graag hun ervaring delen met zowel de zorginstellingen als onze zorgverleners. Doe er uw voordeel mee!

 ACUTE DIENSTEN BINNEN 2 UUR OP LOCATIE IN HEEL NEDERLAND 0621527766 

 

 

 

 

neem contact ons op

 

 

De vrije zorg bemiddelaar: dé bemiddeling specialist!

De vrije zorg bemiddelaar bemiddelt niet enkel in acute, nood diensten, echter ook in geplande diensten. 

Wij bedienen u ook met het invullen van uw periodieke opdrachten, conform detachering. Tevens streven wij op langere termijn, indien wenselijk, naar rechtstreekse samenwerking tussen de zorginstelling en de zorgverlener.

HEEFT U HET ROOSTER VOOR KOMENDE ZOMER AL DICHT?

De vrije zorg bemiddelaar bedient u graag in deze drukke periode. Graag vertellen wij u in een persoonlijke gesprek meer over de wijze waarop, De vrije zorg bemiddelaar uw organisatie kan bedienen. 

De vrije zorg bemiddelaar, te allen tijde. Bij tij en ontij. Zorg is 7 dagen per week noodzakelijk! Wij van de De vrije zorg bemiddelaar zijn voor u dan ook 24/7 bereikbaar. 

ACUTE DIENSTEN BINNEN 2 UUR OP LOCATIE IN HEEL NEDERLAND  0621527766.

 

Hoe selecteren wij personeel

 

N

Stap 1

De vrije zorg bemiddelaar bemiddelt enkel zorgverleners, die in het bezit zijn van het kiwa-keurmerk.  Zo bent u verzekert van het feit, dat de zorgverlener op uw afdeling over de juiste documenten beschikt.                         Screening (Curriculum Vitae CV). Invullen bekwaamheidsverklaring. Referentie check  

N

Stap 2

Toetsing op communicatieve vaardigheden en  weerbaarheid. 

N

Stap 3

Hands on cursussen op het gebied van onder andere wetswijzigingen, medicatie en rapporteren.
Op basis van onze jarenlange hands on ervaring kunt u erop rekenen dat de zzp’er aansluit op het gewenste profiel.

Plaats uw aanvraag en De vrije zorg bemiddelaar matcht u met een zorgverlener die Zorg vanuit een Goed Hart verleent.

De Vrije Zorg Bemiddelaar

FLEXIBELE, LEUK EN PASSENDE ZORGOPDRACHTEN.

085-0609455

06 2152 7766 voor acute diensten

info@devrijezorgbemiddelaar.nl

Rie Mastenbroekhof 24 - Arnhem